Clubkledij

CLUBKLEDIJ

 

Vorig jaar pasten we het logo van onze club aan en daarom vonden wij van de redactie, dit een goede gelegenheid om nog eens club-kleding te koop aan te bieden.

 

Temeer omdat het intussen reeds vele jaren geleden is dat we dit organiseerden.

 

In het verleden kocht de club een hele reeks kleding aan in verschillende maten om deze dan te koop aan te bieden. Daardoor bleven we steeds met een moeilijk verkoopbare overschot zitten.

 

Daarom doen we het nu anders en zijn de spelregels als volgt:

Op de Nieuwjaarsreceptie en de Infonamiddag zullen pasmaten aanwezig zijn van zowel de polo’s als de T-shirts. Deze kunnen gepast worden, waarna u via een formuliertje uw bestelling kan doorgeven.

 

Wij vragen u ook beleefd om onmiddellijk af te rekenen. Daarna verzamelen we alle bestellingen en geven deze door aan de fabrikant. Zodra de kleding klaar is brengen wij deze mee naar de eerstvolgende rit(ten) of u kan deze komen op halen bij de redactie (zie colofon).

 

Op afstand bestellen, zonder vooraf te passen, is ook mogelijk. U geeft uw bestelling door aan de redactie en u regelt de betaling via de BOCC-bankrekening, met vermelding: kleding + naam + lidnummer U bepaalt dan de gewenste maten op eigen risico, en ruilen is achteraf niet mogelijk. Afhalen gebeurt zoals hierboven beschreven. We versturen geen kleding.

 

Wij opteren om een kwaliteitsvol T-shirt en polo aan te bieden, bedrukt met ons logo.

Kostprijs: T-shirt (190 gr.) : 15,00 euro Polo piqué : 20,00 euro

 

De modellen zijn unisex.

De de polo’s zijn ruimer dan de T-shirts, beide even passen is aan te raden.

Alle verdere informatie kan u bekomen bij uw redacteur - Dirk Knaepkens

 

© 2015 Belgische Oude Citroën Club. All Rights Reserved.