20180121_receptie

Nieuwjaarsreceptie - 21 januari 2018 Foto's van Marc van Zundert

Traditioneel in januari houden we onze Nieuwjaarsreceptie. Zoals elk jaar is het weer een leuk weerzien na de "stille" wintermaanden.

We mochten dit jaar ook vele nieuwe leden ontvangen en zelf een oud-nieuw lid die kort nadat BOCC in 1983 is opgericht, de club heeft verlaten en nu terug lid is geworden.

Op de tafels stonden er tussen de knabbeltjes een mooi kaartje met het overzicht van de komende evenementen en een kort cronologisch overzicht van BOCC sinds de club het daglicht zag in 1983. Dit was het werk van Maria en Jozef.

Tijdens zijn "nieuwjaarsboodschap" heeft onze voorzitter Jozef ook aangekondigd dat we dit jaar 35 jaar BOCC vieren en bedankte iedereen die zich inzett voor BOCC, maar hij heeft wel een persoon vergeten, en dat is hijzelf. Via deze weg bedankt Jozef om onze club te leiden.

Ik heb deze keer geen foto van het Marleentjesteam dat ons weer fantastisch heeft verwend met allerlei lekkere kouden en warme hapjes en ons heeft voorzien van diverse drankjes. Bedankt, Marleen, Christiane, Maria, Jacques, John en Adriaan.

PS. Na de aankondiging van onze voorzitter dat de foto's nog vandaag, zondag, of ten laatste morgen op de website staan heeft me zacht gedwongen dit nog dezelfde dag te doen :=) .