20180408 veurjoarsrit

De veurjoarsrit - 8 april 2018 Foto's van Ida Caers en Marc van Zundert

Het was voor de meesten onder ons een heel eind rijden naar Baarlo. Toch waren er 23 dapperen die de tocht hebben ondernomen en kwam iedereen tijdig aan bij taverne Maes21. Gerry, Yolanda, Paul en Marc stonden klaar om iedereen te ontvangen. Na een tasje koffie of thee stond het eerste gedeelte van de rondrit op het programma. Het begon al met een overzet met het "pontje" naar Steyl, aan de overkant van de Maas. Dank zij de steun van Classic Automobile Service konden we dit aan de aanwezigen aanbieden zodat ze zonder natte voeten of water in de carburator aan de andere kant van de Maas konden komen.

Na een uurtje rijden langsheen de Maasoever kwam iedereen aan bij Restaurant Nimrod voor het middagmaal, gevolgd door een bezoekje aan het museum "Terug in de tijd".

Daarna stond er nogmaals een rit van een uur op het programma langs de Maas, die ons terug naar het vertrekpunt van de ochtend bracht. Daar kon iedereen nog genieten van een drankje aangeboden door Yolanda en Marc die op 8 april hun 35e huwelijksverjaard vierden.

Aan alles komt ook een eind, dus ook deze prachtige zonnige voorjaarsdag. Bedankt aan Gerry, Yolanda, Paul en Marc voor deze mooie dag.