20180701_crisisrit_1

Belgische Oude Citro├źn Club

CRISISRIT  -  1 juli 2018     Foto's van Josee - Dirk - John en Marc

Voor de 7e crisisrit was de bijeenkomst voorzien aan het oldtimer museum Olbrecht in Sint Katelijne Waver.  Hier vind je enkel Oost-Duitse auto's die dateren uit de tijd van "de Berlijnse Muur".  Er waren 70 deelnemers ingeschreven en ook de zon was van de partij.  Bij de inschrijving werden DDR-bandendrukmeters (geschonken door onze gastheer Olbrechts) en balpennen en kleine zaklampjes (geschonken door garage Poppe) uitgedeeld.

Na het museumbezoek en een koffie met krentenbol was het tijd om de rondrit te starten.  Er stond een korte rit op het programma omdat deze crisisrit in het teken stond van 35 jaar BOCC en het een Luxe Crisisrit moest worden.

Bij de garage van Rita en Antoine Poppe werden we ontvangen met een apperitiefje en daarna konden de feestelijkheden beginnen.

Tinny en Patrick De Cuyper (onze beenhouwer) hadden ervoor gezorgd dat we van een super lekkere BBQ konden genieten en Rita en Antoine hadden ook hun bijdrage geleverd om ons te verwennen met een super zoet dessertenbuffet dat werd geserveerd vanuit "Mon Bijou" (een prachtige HY). 

Onze ex-voorzitter Fred De Keersmaeker en de Walter en Ann Vermandel (zoon en dochter van BOCC oprichter Hugo) waren ook van de partij.

De kersverse grootouders Lut en Patrick Haegens kwamen ook langs met hun kleindochter Louisa en verrastten ons met suikerbonen.

Ondertussen bracht D. Trump ook nog een kort bezoekje aan onze viering 35 jaar BOCC en hij deelde 35-jaar BOCC sleutelhangers uit.

Onze huis-dj Jozef zorgde voor de nodige ambiance.

Het was weer een gezellige dag.  Bedankt aan iedereen die mee geholpen heeft om van deze dag een leuk evenement te maken.