Info

Infonamiddag - 25 februari 2018 Foto's van Kris Fierens en Marc van Zundert

Omdat er vorig jaar heel veel positieve reacties waren over onze Infonamiddag, hebben we dit jaar deze formule herhaald. Plaats van afspraak was restaurant 't Schipke in Zele. Voor de 47 aanwezigen hadden Rita en Antoine, als geschenk, een parkeerschijf gelegd. Mochten we dan maar 2 uren blijven zitten na het uur van aankomst ????? Neen, we mochten langer blijven zitten.

Achtereenvolgens kregen we een woordtje van de voorzitter, van Rosa (met de cijfertjes van onze centjes), Dirk van de redactie en van Rik Broeckx met nog een woordje uitleg over het BOCC weekend. Nog 2 plaatsjes vrij .....

Daarna werd het bestuur en hun echtgenotes uitvoerig bedankt door onze voorzitter en werd een geschenk overhandigd. Maria en Jozef hadden voor ieder bestuurslid twee gepersonaliseerde wijnglazen gemaakt.

Daarna was het tijd om te genieten van het lekkere eten. Na het eten was het wandeltijd. Tijdens de wandeling was er nog een borrelstop voorzien door Rita en Antoine en terug aan 't Schipke konden we genieten van ons dessert.

Dit evenement was tevens de aankondiging van het 35e BOCC oldtimerseizoen. De eerste rit is de Veurjoarsrito op 8 april, vergeet vooral niet tijdig in te schrijven. Alle info over onze evenementen kan je vinden door hier te klikken .