SluitingsritBelgische Oude Citroën Club

Sluitingsrit - 13 oktober 2019                             Foto's van Ward Overlaet, Jozef Opdeweerdt en Marc van Zundert

Dit jaar waren de leden van TAN Zuid ook uitgenodigd op onze sluitingsrit.  Met 70 deelnemers en 33 auto's, was dit een mooie opkomst.  We kwamen bijeen, vanaf 11:00 uur in De Volksvriend in Essen-Wildert en het beloofde een prachtige dag te worden.  Hier werden we ontvangen met koffiekoeken en koffie/thee en was er ruim de tijd voor een gezellige babbel.


Na een woordje uitleg van Marc konden we omstreeks 12:00 uur vertrekken we voor een mooie landelijke rit van ongeveer 60 km doorheen de bossen en de velden.  Onderweg moesten onze "voituren" nog even poseren voor een foto waarna we onze weg konden verderzetten.


Na de rit doorheen de velden en bossen werden we verrast voor onze tussenstop.  Aan de buitenkant kon je het niet zien, maar binnenin stond er een hele echte Retro Spiegeltent in Rijkevorsel.  Het DECAP orgel was al in stemming en produceerde het ene liedje na het andere.  Dansen was toegestaan en we kregen hier een drankje aangeboden.


Daarna vertrokken we voor nog een ritje van 38 km richting Merksplas en onderweg was er weer een fotomoment.  We passeerden de landlperskolonie en ook de gevangenis van Merksplas.


Het eindpunt was voorzien omstreeks 16:00 uur bij de "Smaakhoeve De Lochtenberg" en daar konden we nog nagenieten van onze pizza en een ijsje.


Zoals de traditie het wil, kregen alle deelnemers van deze rit nog een leuk aandenken.  Dit jaar had het bestuur gekozen voor een autopoetsset en speciaal voor deze dag kregen we er nog een bus autoshampoo bij.


Weer een mooie dag en een leuke rit.

Bedankt Yolanda en Marc en julllie medewerkers voor deze mooie dag.

Voor nog meer foto's en een mooi verslag op de website van TAN-Zuid  --> klik hier