VACATURE


Om persoonlijke redenen en een plotse wending in zijn professionele carrière, met minder vrije tijd tot gevolg zorgen ervoor dat Dirk Knaepkens, onze redacteur, steeds moeilijker de puzzel van zijn werk, familie, BOCC redactie, ... te leggen valt.  Daarom zou Dirk op korte termijn willen stoppen als onze redacteur en dat vinden wij zeer jammer.


Dirk heeft in 2015 deze taak op zich genomen en heeft gedurende de 7 jaren als redacteur het niveau van ons clubblad op een hoog niveau gebracht.  Het is steeds goed gevuld en mooi in vorm gegoten, waarvoor onze grote dank aan Dirk.

Daarom volgt hierna een dringende oproep.  

De B.O.C.C. is op zoek naar een nieuwe redacteur voor onmiddellijke indiensttreding.


Wat houdt dit in?    


1.     Je kan met een computer werken.

2.     Je bent regelmatig aanwezig bij onze evenementen.

3.     Je maakt zelf artikeltjes of een verslag van onze evenementen of een van onze leden bezorgt je een verslag of artikel.

4.     Je bundelt alles en maakt er elke twee maanden een flitsend boekje van.

5.     Je stuurt dit alles door naar de drukker en enkele dagen later ontvang je het boekje dat je naar Bpost brengt.  Enkele dagen later ontvangen onze leden dit prachtige twee maandelijkse clubblad.

6.     Je wordt opgenomen in het bestuur van de B.O.C.C. en woont regelmatig de vergaderingen bij.


Wat bieden wij jou?


1.     Werkzekerheid.

2.     Een opleiding en begeleiding tijdens je inwerkperiode.

3.     Hulp vanuit het bestuur

4.     Een boeiende uitdaging Voel je je geroepen om deze uitdaging aan te gaan … aarzel dan niet en stuur een mail naar vacature@bocc-citroen.be en wie weet ben jij het die elke twee maanden onze leden veel leesplezier bezorgt.