Polderrit  -  1 oktober 2023                                                                                               foto's van Mark Bervoets.


De laatste rit van elk jaar is de sluitingsrit die ter gelegenheid nu ook de naam Polderrit meekreeg.  Het is dit jaar sowiezo de laatste rondrit van onze club.  Het weer zat mee en er daagden 21 oldtimers op bij onze samenkomst aan "International Airport Hoevenen/Stabroek".
Hier werden we door Tim en Peter hartelijk ontvangen.  Na wat gezellig keuvelen in een stralende zon werd ons een broodje met koffie of thee en een rijkelijk gevulde goodiebag van "NETWERK" aangeboden.  Daarna was het vertrekken en we reden vanaf de Scheldelaan tot aan Waarde naast de Scheldedijk.  Een stop om de andere kant van de dijk, de Schelde, te zien was mogelijk aan "de bocht van Bath".  Een drankstop was voorzien op een gezellig, zonnig terrasje in Waarde.

Zoals de naam doet vermoeden reden we ook door de polders en via de Oesterdam en het schilderachtige Tholen naar ons eindpunt Mattenburgh waar ons een heerlijke maaltijd stond op te wachten.  Pechvogel van de dag was de organisator zelf.  Tim stond met zijn mooie DS zowat halverwege de rondrit aan de kant van de weg.  Omdat de storing niet terplekke kon worden hersteld was afvoeren met de depanneur noodzakelijk.  Jammer !!!
En zoals bij elke sluitingsrit werden we verrast met een nuttig geschenkje.  Dit jaar kregen we een mooi koeltas cadeau.  
Bedankt Tim en Peter voor deze mooie dag.