BOCC Weekend - zondag 19 mei 2024                                 foto's van Luc Fockedey, Marc van Zundert en Chris Van den Berghe


Zondag ochtend.  Er staat voor ons weer een overheerlijk ontbijt klaar.  We zullen het nodig hebben want er is eerst een ritje voorzien naar het oldtimermuseum van Henk Visser te wachten.  De rit bracht ons via hele mooie weggetjes en een overzet naar Buren.  Hier stond Jozef samen met Geert ons op te wachten en ons te verwelkomen voor een tasje koffie of thee en appelgebak.  Daarna werden we losgelaten in het museum.  Hal 1 was toegewijd aan auto's van de PSA groep.  In de andere hallen stonden auto's tentoongesteld zoals Simca, Chrysler, Talbot, Opel, Renault en nog veel meer.

Rond 12:30 uur werden we vriendelijk verzocht om deel te nemen aan de lunch, waarna we terug de rest van het museum konden ontdekken.

Na het bezoek konden we nog, als we wilden, een bezoekje brengen aan het historisch stadje Buren.  Aangezien de weergoden ons tamelijk goed gezind waren was voor ons het schuilen onder een grote paraplu genoeg om de regen die met bakken uit de hemel viel voldoende om niet nat te worden.

De terugrit naar het hotel verliep vlekkeloos.

's Avonds bij het diner werden de prijzen van de puzzel uitgedeeld.  Chris en Myriame waren de grote winnaars welke en mochten de beker in ontvangst nemen.

Tussen de soep en de patatten (letterlijk gezien) werden de organisatoren van dit weekend heel hartelijk bedankt met een mand vol lekkers.

Bedankt Maria, Dorine, Jozef en Rik voor dit fijne weekend en om ons zo goed te verwennen met mooie rondritten, bezoekjes aan mooie dorpjes en musea.

En morgen krijgen we nog een ritje naar "Bij Broeders" voorgeschoteld om daarna moe maar voldaan naar huis te keren.