Pays des collines - 16 juni 2024                                          foto's van Mathilange Christiaens, Chris Van den Berghe en Marc van Zundert



De naam van de rit alleen al doet vermoeden dat de rit over heuvelachtige wegen moest worden gereden.  We werden rond 10:00 uur verwacht aan de Moulin du Mouflu.  We kregen van Bart de uitleg waar de naam vandaan zou komen, maar die ga ik hier niet herhalen.  Het gebouw van de molen is op zich al een attractie en het interieur is echt de moeite waard om eens te bezoeken.
Rond 11:00 uur werden de motoren gestart voor het eerste gedeelte van de rondrit.  En ja hoor .... mijn vermoeden werd bevestigd want we reden via kleine en nog kleinere en nog kleinere heuvelachtige weggetjes door een prachtig landschap.  Na deze rondrit werden we terug verwacht aan de molen voor een heerlijke barbecue om daarna de motoren weer te starten om te eindigen in de brouwerij Brasserie Des Légendes waar ons het hele proces werd uitgelegd en .... waar ook nog een proeverij aan vastzat.
Bedankt Marijke en Bart om ons deze heerlijke dag te bezorgen.