Picknickrit - 7 juli 2024           foto's van Mathilange Christiaens, Chris Van den Berghe, Steven Coeckelbergh, Serafien Heyrman en Marc van ZundertAfspraak was in Waasmunster bij Del Mare aan de rand van een prachtige surf- en zeilvijver waar waar we van koffie en koffiekoeken werden voorzien.  De koffie werd voor ons vers gebrand en smaakte overheerlijk.  Het rookgordijn kregen we er gratis bij. 

Er waren 62 personen en 29 auto's ingeschreven.  Een allegaartje van Tractions, DS-en, 2Pk's, een Mehari,een ZX en een oldtimer van een niet nader genoemd merk bood ons een kleurrijke mengemoes van oude Citroëns. 
Bart Ruysinck was de pechvogel van de dag met zijn rode ..... .  Rond 11 uur was het tijd om de motoren te starten voor de mooie rit via landelijke wegen die ons uiteindelijk naar onze picknickplaats bij Rita en Antoine leidde.  Daar konden we onze zelf meegebrachte tafeltjes, stoelen  en picknick bovenhalen om gezellig samen te genieten van een heerlijke picknick in de garage.  Toch waren de ganse dag de weergoden ons heel gunstig gezind op enkele druppels tijdens de rit na was het de ganse dag droog.  Daar zijn we tegenwoordig al heel blij om.
Bij de aankomst bij de garage van Rita en Antoine werden we verrast met een apperitiefdrankje naar keuze.  Dat het gezellig was bij de picknick, dat kan je zien.
op de foto's.
En ja hoor ... we hadden een jarige in ons midden.  Marijke was vandaag jarig en samen met onze redactirce Myriame trakteerden ze ons (zoals al een paar jaar het geval is) met een heerlijk dessert.  Gebak, chocolademousse of rijst.  Allemaal overheerlijk want ik heb ze allemaal getest.  Bedankt Marijke en Myriame om ons zoooooooo te verwennen.
Maar ook vooral een dank aan Rita en Antoine voor deze prachtige dag.
PS.  De rondrit was van Daniël met enkele aanpassingen door Rita en Antoine.