Rondrit door de Vlaamse Ardennen - 18 juni 2023                                                          foto's van Chris Van den Berghe


Afspraak voor de rondrit was om 9:00 uur in het wielermuseum in Oudenaarde.  Dat wil zeggen .... vroeg uit de veren om tijdig aan te komen. 
We werden door Chris op de parking en door Myriame in het museum hartelijk ontvangen met een heerlijke mattentaart en een koffiekoek met koffie of thee.
Het eerste gedeelte van de rondrit bracht ons naar een tussenstop waar we konden genieten van een heerlijk ijsje.  Daarna was het verder rijden naar het oldtimermuseum van Mahy.  Daar aangekomen kregen we een lichte lunch betstaand uit een broodje en konden daarna genieten van hele mooie olditmers en ook van oldtimers die vol oud stof lagen en nog een restauratie konden gebruiken.

Het tweede gedeelte bracht ons langs een molen met een verkoelend terras en een uitzicht over de ganse streek.  Hierna werden we verwacht bij de brouwerij Liefmans in het restaurant voor ons avondmaal.

Een hele fijne dag en zoals altijd ... de afwezigen hadden ongelijk.  Bedankt Myriame en Chris om ons zo heerlijk te verwennen.

We wensen via deze weg Marijke De Vuist van harte beterschap en een goed herstel na haar val aan de brouwerij.